Start 2022 goed!


–>Mis jij energie in je dagelijkse leven?

–>Wil je je levenslust en passie (terug) vinden?

–>Wil jij wandelen in jouw eigenheid en hier je tijdsindeling op afstemmen?

–> Zijn de activiteiten waarmee jij je tijd vult (van werk tot kerkactiviteit) wel de activiteiten die jouw energie geven?

–>Verlang je er naar om stappen te zetten (in het vinden van) je dromen?


Ben jij op zoek naar een verkort coachings-programma waarin je kritisch kijkt naar je huidige leven en zoekt naar wat anders kan of moet zodat jij weer bruist van de energie, leeft met passie en gaat voor je dromen? Dan is dit programma voor jou. Deze Loop en Droom 2022 is aangepast om aan het begin van een nieuw jaar de zaadjes te zaaien waar jij later in het jaar de vruchten van plukt. Gun jezelf een goede start en meld je aan!


Het programma bestaat uit verschillende onderdelen waar je een deel zelf thuis mee aan de slag gaat en een deel bespreken we samen tijdens de wandelingen. We kijken bijvoorbeeld naar wie jij nou echt bent. Van persoonlijkheidssterkten tot motiverende omstandigheden en van kernwaarden tot liefdestalen. Ook gaan we aan de slag met je passies, dromen en verlangens. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met je tijdsindeling, perspectief en levensstijl (Denk hierbij ook aan je energielevels) en tot slot gaan we concrete doelen opstellen.


We starten met een telefonische kennismaking waarin we samen de punten bespreken die je wilt aanpakken aan de start van 2022. Je krijgt tijdens de eerste wandeling een professionele methode met opdrachten die je thuis maakt ter voorbereiding voor de volgende wandeling. Na 4 wandelsessie (45-50 min) en 1 afsluitend coachingsgesprek (60 min) ga jij naar huis met een concreet plan waarmee jij de rest van 2022 aan de slag kan!