Muziek: ‘Muziek is een internationale taal’. Lekker cliché, maar ontzettend waar. Ik geloof dan ook zeker, dat muziek op veel verschillende manieren onderdeel kan uitmaken van iemands leven. Na een afgeronde opleiding aan het Conservatorium in Zwolle zing ik al jaren (onder andere bij opentopvrouw.nl ) en ben een ervaren songwriter en pianist. Ik bied een te gekke songwritings-training aan en ook ben ik te boeken als worshipleader, zangeres en theater-producer/artistiek leidster.


Songwriting – Mijn Lied

Verlang jij er naar je muzikaliteit te vergroten en de woorden van je hart te uiten in het schrijven van liederen? Dan is deze training: Mijn Lied, echt iets voor jou. .

Met ‘Mijn Lied’, gaan we aan aan de slag met een groepje van 3 songwriters. De eerste vijf avonden bestaan uit individuele zang/piano lessen. Samen ontdekken waar je kwaliteiten liggen en/of deze verder uitdiepen, zodat je met het songwriten ook muzikaal in je kracht kan staan.

De tweede helft van de training bestaat uit 5 groepsavonden. Er zal een inspirerende avond zijn met een bekende songwriter of muzikant, verder duiken we de theorie in en gaan we aan de hand van praktische oefeningen, samen schrijven. We sluiten af met een avond waarin we aan elkaar de eigen geschreven liederen laten horen en deze op een eenvoudige wijze vast leggen.


In deze training krijg je naast individuele lessen en inspirerende trainingsavonden ook een handig werkboek met oefeningen, sheets, theorie en nog veel meer.

Meer weten? Of je aanmelden? De eerst volgende training start di avond 31 augustus 2021.

(tarieven zijn te vinden op de tarieven-pagina )Vocalist

Zingen is al jaren een grote passie van mij. Ooit begon ik als klein meisje op de hobo. Toen er op het conservatorium geen hobo-docent beschikbaar was, ben ik overgestapt op zang. naast jaren zingen in de kerk, mocht ik 5 jaar lang in de Beam-band zingen. We hebben onwijs gave dingen gedaan, waaronder de EO jongerendag. Sinds 2015 maak ik deel uit van Op en Top vrouw. Naast 5 tours, vele conferenties, andere optredens en 5 keer gezongen te hebben op opwekking, mochten we in 2019 onze eerste cd opnemen. (Deze is te luisteren op spotify: Vier het leven).


Backing: Ben je opzoek naar een ervaren backing, dan kom ik graag zingen. Ik heb jaren ervaring, zowel met optreden als inzingen in de studie. Ik heb verschillende cd’s in mogen zingen en ben handig en snel met het aanleren van partijtjes. Voor vragen of een vocale opname, neem contact op via de ‘contact-pagina’


Worship: Aanbidding is voor mij een creative vorm om dichtbij God te komen. Om Hem groot te maken en andere mensen samen te brengen in Zijn aanwezigheid. Zoek je een ervaren worhsip-leader voor een dienst, bruiloft of andere gelegenheid, neem dan contact met mij op via de ‘contact-pagina’.


Theater

Zijn jullie als theatergroep opzoek naar een ervaren theatercoach? Ik kom graag langs voor een leuke workshop, training of om input te geven tijdens een repetitie.

Ook ben ikzelf een ervaren performer, en ik kom graag je band, vocal- groep of koor coachen in het performen. Ik kom een repetitie (of meerdere) langs, geef trainingen en feedback waar je vervolgens meteen mee aan de slag kunt.

Als artistiek leidster van Op en Top vrouw is het mijn taak om alles tot in de details te sturen. Van posities tot lichtschema’s en van dansjes tot tekstoverdracht. Laat mijn ervaring, jou helpen. Interesse? neem contact op via de ‘contact-pagina’.