Muziek is een internationale taal die ik persoonlijk met liefde spreek in verschillende dialecten. Graag help ik jou met het verder ontplooien van jouw ‘muzikaal dialect’. Of het nou gaat om liedjes schrijven, performen of producties schrijven en uitvoeren – I’m your girl!


Mijn lied – songwriting


Er is niks mooiers of nog persoonlijker dan een eigen geschreven liedje. Melodieën die de tonen van je hart laten klinken en teksten die raken!


Liedjes schrijven is een prachtige ambacht waarin veel te ontdekken valt. Mijn verlangen voor jou is dat je door deze ‘lessen’ ontdekt wat jou stijl, kracht en boodschap is als songwriter en hierin uitstapt en prachtige liederen gaat schrijven!
Mijn Stem – vocalist

Ben jij opzoek naar een vocalist met een eigen sound, die gemakkelijk blend en dol is op partijtjes? Here I am 😉


Al heel wat jaren mag (en mocht) ik in verschillende samenstellingen zingen. Ook heb ik al heel wat jaren ervaring met het leiden van de aanbidding en heeft het enorm mijn hart om met mijn stem, Hem groot te maken. Daarnaast ben ik ook dol op het hosten van podcasts en vind ik het prachtig om op een mooie en gedragen manieren een tekst of ‘spoken word’ voor te dragen.

Graag zet ik mijn talenten in, om jou/jullie te helpen!Mijn fratsen – theater

Wie houdt er nou niet van om af en toe even lekker theatraal te doen? Ik geniet er enorm van! De tandarts zij al toen ik nog maar een kind was : ‘die kan wel cabaretere worden’. Wie had gedacht dat hij gelijk zou krijgen.


Sinds een aantal jaren kan ik al mijn fratsen kwijt binnen ‘Op en Top Vrouw’. Daarnaast heb ik tientallen jaren ervaring met op het podium staan en performen, producties maken, groepen aansturen en regisseren. Sinds een aantal jaren ben ik binnen ‘Op en Top Vrouw’, ook actief als artistiek leidster.


Ik deel graag mijn kennis en vaardigheden met jullie. Ontdek hoe.