Heb jij liedjes in je hart waar de wereld naar verlangt?

Wil jij je verder ontwikkelen op songwriting of theater gebied?

Heb jij een band, een vocalgroep, koor of andere muzikale samenstelling die opzoek is naar een ervaren performance coach?

Zoek jij een zangeres die jouw voorstelling, optreden, concert of opname kan versterken met een eigen sound?


Neem een kijkje bij de verschillende onderdelen die ik jou kan aanbieden. Mijn hele leven bevind ik me al in de muziek en door de jaren heen heb ik veel mogen leren. Laat mijn kennis, ervaring en opleidingen – jouw helpen met een stukje talentontwikkeling. Daarnaast is uitvoerend artiest zijn, 1 van mijn grootste passies in het leven. Kan ik wat betekenen voor jou? Let me know!

Mijn lied – songwriting


Heb je een setje in de rug nodig om uit te stappen in het schrijven van liederen?


Schrijf je al een tijdje maar loop je vast?


Wil jij doormiddel van liedjes schrijven je muzikale kennen en kunnen verbreden?


Wil je graag schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen?


Verlang jij erna om de passie van het schrijven te delen met andere inspirerende songwriters?


Vanaf september 2021 starten de songwriting-lessen: `mijn lied‘. Samen kruipen we achter de piano en help ik jou met het schrijven van je eigen liederen. Hierbij bied ik mijn ervaring als songwriter, muzikant, vocalist en mijn theoretische kennis.

We maken samen een plan om jou te helpen met het vinden van ‘jouw lied’. We gaan aan de slag met je muzikaliteit, jezelf begeleiden, je stem, jouw stijl en de theorie achter het schrijven van liederen. Je hebt niet veel nodig voor deze lessen, passie en inzet is genoeg.

Naast de lessen kan je je ook opgeven voor inspirerende avonden en gezamelijke schrijfsessies. Deze avonden zijn geheel vrijblijvend.


Dus wil je al een tijdje schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen? Of schrijf je maar wordt je beperkt door je muzikale of vocale kunnen? Loop je vast of wil je, je passie aanvullen met muzikale kennis? Ik help je graag.Mijn Stem – vocalist

Zoek jij iemand die de aanbidding komt verzorgen in jouw trouw of rouwdienst?


Ben jij (zijn jullie) opzoek naar een ervaren vocalist?


Wil je graag iemand voor jouw opname hebben die goed partijtjes kan inzingen?


Zoek je een gepassioneerde ‘Voice over’ die op een persoonlijke manier een boodschap kan overbrengen?


Dan kan ik jou helpen! Hoe leuk!


Zingen, nooit had ik gedacht dat, dit talent onderdeel van mijn werk zou zijn. Met vallen en opstaan heb ik mogen ontdekken welke stijlen bij mij en mijn stem passen en hoe ik andere tot zegen kan zijn. Dromen, durven, doen – was bij mij letterlijk een reis die jaren gekost heeft. En hier ben ik dan. Ik droomde er over, ik leerde durven en nu doe ik het! En wat doe ik dan? Nou van alles. Voor meer informatie en luistervoorbeelden klik op de button hieronder.Mijn fratsen – theater

Wil jij als muzikaal of theatraal gezelschap je performance naar een hoger niveau tillen?


Wil je graag dat iemand een aantal repetities meekijkt en met handige tips je helpt het maximale uit je performance te halen?


Zoek je iemand die een aantal sessies kan meedenken over jouw show/productie en je handige artistieke tools kan geven?


Ben je opzoek naar iemand die je kan helpen met tekstinterpretatie en overdracht?


Dan ben je hier goed en help ik jou graag!


Theatraal ben ik denk ik altijd al geweest. In mijn tienerjaren uitte dit zich vooral in een andere kunstvorm, namelijk dans. Maar de afgelopen 10 jaar heb ik me steeds meer durven ontwikkelen op theater gebied. Als mede artiest binnen Op en Top Vrouw, is de rol van grappenmaker me dan ook op het lijf geschreven. Toch houd ik ook echt van goede teksten, monologen en de overdraagt hiervan. Binnen ‘theater’, bied ik verschillende workshops, trainingen en coachings-sessies. Neem een kijkje in mijn theatrale wereld door op de knop hieronder te klikken en wie weet kunnen we binnenkort samenwerken.