Heb jij liedjes in je hart waar de wereld naar verlangt?

Wil jij je verder ontwikkelen op songwriting of theater gebied?

Heb jij een band, een vocalgroep, koor of andere muzikale samenstelling die opzoek is naar een ervaren performance coach?

Zoek jij een zangeres die jouw voorstelling, optreden, concert of opname kan versterken met een eigen sound?


Neem een kijkje bij de verschillende onderdelen die ik jou kan aanbieden. Mijn hele leven bevind ik me al in de muziek en door de jaren heen heb ik veel mogen leren. Laat mijn kennis, ervaring en opleidingen – jouw helpen met een stukje talentontwikkeling. Daarnaast is uitvoerend artiest zijn, 1 van mijn grootste passies in het leven. Kan ik wat betekenen voor jou? Let me know!

Mijn lied – songwriting

Er ligt nog meer kracht in een eigen geschreven liedje. Jouw woorden en jouw muziek worden 1 geheel. Verlang je er naar dit te leren, of wil je de kennis die je hebt verbreden en groeien in het schrijven van liederen? Dan is deze training iets voor jou!


Vocalist

Zingen, nooit had ik gedacht dat, dit talent onderdeel van mijn werk zou zijn. Met vallen en opstaan heb ik mogen ontdekken welke stijlen bij mij en mijn stem passen en hoe ik andere tot zegen kan zijn. Dromen, durven, doen – was bij mij letterlijk een reis die jaren gekost heeft. En hier ben ik dan. Ik droomde er over, ik leerde durven en nu doe ik het! En wat doe ik dan? Nou van alles. Voor meer informatie en luistervoorbeelden klik op de button hieronder.


Theater

Theatraal ben ik denk ik altijd al geweest. In mijn tienerjaren uitte dit zich vooral in een andere kunstvorm, namelijk dans. Maar de afgelopen 10 jaar heb ik me steeds meer durven ontwikkelen op theater gebied. Als mede artiest binnen Op en Top Vrouw, is de rol van grappenmaker me dan ook op het lijf geschreven. Toch houd ik ook echt van goede teksten, monologen en de overdraagt hiervan. Binnen ‘theater’, bied ik verschillende workshops, trainingen en coachings-sessies. Neem een kijkje in mijn theatrale wereld door op de knop hieronder te klikken en wie weet kunnen we binnenkort samenwerken.