Schrijven is voor deze dyslect al jarenlang een passie. Foutloos zijn mijn blogs en columns zeker niet, maar ze zijn wel vol humor, eerlijkheid en liefde. Liefde voor het mama-zijn, liefde voor het vrouw-zijn en liefde voor het leven. Naast verschillende blogs op deze site, mag ik ook voor andere sites schrijven. Wil je lekker lezen, klik dan op de blogs hieronder. Heb je een toffe opdracht voor me? Neem dan contact met me op via de ‘contact-pagina’.

Staking

Soms moet je als Mama gewoon even in staking. Dan is het gewoon even genoeg geweest en daar kan je maar het beste gewoon even aan toegeven 😉


Insta v reality

We kennen allemaal de foto’s van vol in de make up – en poedeltje bloot gezicht… maar hoe is dat in de rest van ons leven. Waarom laten we andere ons ‘normaal’ bepalen. Ook hier gaat het er soms anders aan toe dan Insta misschien weergeeft. De was hand inmiddels al drie dagen droog te zijn aan het rekje in de keuken en Saars loopfiets kan niet vliegen, kwam ik achter na een rondje lopen samen….. als we toch eens zouden stoppen met vergelijken…

Nieuw Jaar

2021 het is zo ver. Wat heb ik afgelopen jaar veel mogen leren. Met als grootste leerpunt Ik heb Mij lief. En dat gun ik jou ook.

Storm, wind en wortels

Mijn moeder zei altijd: Als je druk bent wanneer je tijd hebt, heb je tijd als je druk bent. Als tiener vond ik het de meest stomme uitspraak die er bestond… (want vaak sloeg het dan op de vele toetsen die ik moest leren…) Maar als mama, krijgt deze uitspraak een compleet nieuwe betekenis.


Moe, Moed, Moeder

M – O – E … drie letters die een extra lading hebben gekregen


Go Big or Go Home

Ooit aan iets nieuws begonnen? Bij ons doe je iets overdreven of niet… die ene moestuinbak veranderde al snel in een stellage hoger dan de schutting….