Zo leuk dat je de tijd neemt om hier een kijkje te nemen. Ik ben Barbara. Mijn bouwjaar is 1987 en met 33 jaar levenservaring, een aantal opleidingen, een man en gezin verder – vond ik het tijd om mijn eigen bedrijf te beginnen. Het ‘mama worden’, bracht een ander perspectief in mijn leven en ik vond het tijd om nu echt te gaan doen waar mijn hart naar verlangende. Namelijk het helpen en ondersteunen van andere mama’s.


Daarnaast ben ik opgegroeid in de muziek, heb in 2013 het conservatorium afgerond en zing al jaren in verschillende gezelschappen. Momenteel ben ik actief in Op en Top vrouw – een kleinkunst theatergezelschap bestaand uit drie vrouwen. We schrijven onze eigen liedjes en voeren eigen gemaakte producties en concerten op door heel Nederland. Dit alles met een christelijke insteek, speciaal voor vrouwen.


Na een fantastische studententijd, brak er een turbulente periode aan en heb ik meer dan een jaar thuis gezeten met een burn out. Dit heeft mijn leven een andere richting gegeven. Gooi daar een bijna postnatale depressie bij en hier zijn we dan. Ik voel me beter dan ooit en ik kan niet wachten om echt aan de slag te gaan met wat God in mijn hart gelegd heeft!


Ja want God is de bron van mijn leven. Dankzij Hem, ben ik hier en mag ik er zijn voor anderen. Hij heeft me gezegend met een fantastische man (echt zo’n knapperd met heel veel talenten) en een prachtige dochter (Saar 2018) en een verse zoon die nog onderweg is (2021). Toen ik vijf jaar was en een gouden medaille won tijdens een gymwedstrijd, was ik ervan overtuigd dat dat alleen maar mogelijk was omdat God bij mij was. Dat meisje ben ik af en toe een beetje kwijt geraakt, maar nu.. kijkend naar mijn eigen dochter, zie ik dat ze er nog steeds is. En dit meisje wil niet meer langer anderen haar ‘normaal’ laten bepalen, maar leven in de volle overtuiging dat God elke stapt leidt en mee loopt.


Verder ben ik een gewone vrouw met zeer theatrale kwaliteiten, die dol is op kookboeken, lezen, creatief bezig zijn, liedjes schrijven, gek doen, schrijven, sushi, gekleurde pennen en gekke sokken. Ik heb een serieus zwak voor de kringloop en ben dol op duurzaam speelgoed en duurzame kleding (een soort van, we dragen zo toch een steentje bij). Ik heb een hekel aan bellen (ik bel alleen met mijn moeder) en als je me kriebelt in de nek, drop ik al een soort van ninja op de grond .. niet uit stoerheid, maar van ellende. Humor is mijn manier van lekker ademhalen en ik houd van snel beslissen, doorpakken, actie, applaus, meetbare resultaten en afwisseling. (Dit kwam confronterend naar voren tijdens een aantal onderdelen van de Total Balance Coach opleiding die ik gevolgd heb)


Ik ben dol op inspireren, potentie en talenten bij andere naar boven halen, trainingen geven, onderwijs verzorgen, programma’s en producties ontwikkelen, op het podium staan en coachen. En laat ik dat nou allemaal samen kunnen brengen binnen deze onderneming! En weetje ik heb er super veel zin in. Durf je het aan? Ga je investeren in jezelf? Ik help je graag!


Liefs Barbara