Even voorstellen:

Zo leuk dat je de tijd neemt om hier een kijkje te nemen. Mijn naam is Barbara. Aangenaam! Ik ben een gewone vrouw met zeer theatrale kwaliteiten, die dol is op kookboeken, lezen, creatief bezig zijn, liedjes schrijven, gek doen, schrijven, sushi, gekleurde pennen en gekke sokken. Ik heb een serieus zwak voor de kringloop en ben dol op duurzaam speelgoed en duurzame kleding. Ik heb een hekel aan bellen (ik bel alleen met mijn moeder) en als je me kriebelt in de nek, drop ik al een soort van ninja op de grond .. niet uit stoerheid, maar van ellende. Humor is mijn manier van lekker ademhalen en ik houd van snel beslissen, doorpakken, actie, applaus, meetbare resultaten en afwisseling. Mijn man Joël is mijn absoluut held op pizza-sokken en mijn twee kinders (Saar 2018 en Nijs 2021) geven deze mama veel levenslessen, blijdschap, mooie herinneringen en hier en daar ook echt wel wat frustratie. In mijn omgeving sta ik bekend als iemand die met rauwe emoties en een vleugje humor door het leven gaat en dat zal je dan ook terug lezen in mijn blogs. Ik ben dol op uitdaging en verbinding, doe het goed op structuur en houd ervan om naast het mama zijn ook lekker mijn eigen dingen te doen.