Hey Stoere vrouw!

Beleef jij het leven intens, ben je gevoelig en raak je soms uit balans?

Wil jij graag lekker in je vel zitten en jezelf compleet (leren) omarmen?

Verlang jij naar een leven zonder stress en in volle vrijheid?

Ben jij opzoek naar een extra dosis energie?

Wil je graag op een fijne manier herstellen van een bevalling? (zowel mentaal als fysiek)

Wil je leren om ook in lastige tijden te vertrouwen op God en Zijn plan?

Wil je meer en meer groeien en bloeien in jouw ‘unieke zijn’ als mama en leren luisteren naar de hemelse fluisteringen in je hart?

Wil jij graag een vruchtbaar leven, leven? Zodat je van je overvloed kan delen?


Met alle liefde wandel ik een poosje met je mee en coach je op de gebieden waar jij het nodig hebt.


Ik bied twee coachingstrajecten aan. Natuurlijk passen we het coach-traject zo aan dat het, het beste bij jou past. Wij als vrouwen en mama’s zijn allemaal verschillend en mijn verlangen voor jou is, dat je door de coaching, mag ontdekken hoe God jouw unieke zijn en het ‘vrouwzijn’/moederschap verbindt. Ga het avontuur aan en droom, luister naar je hart en ga. Neem tijd om de verandering en ervaringen een plekje te geven. Leer om te vertrouwen op God. Omarm jezelf, heb jezelf lief en straal! Dat is mijn verlangen voor jou! Zin om aan de slag te gaan?

Meld je snel aan of vraag een vrijblijvende telefonische kennismaking aan*


*In augustus starten de eerste coachings-sessies na mijn verlof. ik heb maximaal 7 plekjes per week.


Ik heb mij lief

Hey fantastische vrouw!


Ben jij een vrouw die het leven intens beleeft, gevoelig is en zich soms uit balans voelt?


Verlang je naar meer energie, zowel fysiek als mentaal?


Verlang jij erna om meer te lachen, te genieten, minder zorgen te hebben en in vrijheid te leven?


Geniet je van je relatie met God of zou je meer willen genieten? Wil je Hem echt leren vertrouwen en geloven in Zijn plan, wat je ook mee maakt?


Wil je moeilijke bagage achterlaten of een plekje geven en weer vol goede moed op reis? Verlang je er naar om te wandelen in Zijn roeping voor je leven en kijk je er naar uit om groots te dromen?


Ik gun jou een leven in totale vrijheid, vol energie en zonder zorgen. Een leven waarin je jezelf totaal omarmt en je mag gaan staan voor wie jij bent! Een leven waarin jouw gevoeligheid je kracht wordt. Ik wens jou een leven vol vrucht. Ik gun jou een leven vol humor, genieten, dankbaarheid en pure en rauwe emoties. Emoties die je bij God mag leggen en op Hem vertrouwt dat Zijn plan het allerbest voor je is! Mijn verlangen voor jou is dat je in je kracht gaat staan als vrouw en als moeder. Wil jij dat ook? Gun jij jezelf dit ook? Dan is dit coachings-programma echt iets voor jou!Loop en droom

Wil je meer uit het leven halen en echt genieten van de dingen die je doet?


Je tijd kan je maar één keer gebruiken? Wil je leren hoe je, je tijd invult met de dingen die God in jouw hart gelegd heeft?


Twijfel je of je op je werk op de goede plek of functie zit?


Wil je weten wat voor persoonlijkheidstype je bent elke weke motiverende omstandigheden jou helpen om het maximale uit je werk en andere activiteiten te halen?


Wil je meer energie en je fitter voelen?


Wil je weer leren luisteren naar je hart? En stappen nemen in je dromen?


Loop en droom, het coachings-programma waarin je, in een aantal gesprekken aan de slag gaat met de invulling van je dagelijkse leven. Misschien lukt het even niet om te dromen of wil je bepaalde aspecten van je dagelijkse leven anders invullen of er achter komen waarom bepaalde dingen toch zoveel energie kosten. Tijdens dit coachings-programma neem je het leven dat je nu leeft onder de loep en ga je aan de slag met het toepassen van jouw dromen in je dagelijkse leven. O, ja en dit doen we deels wandelend in de natuur 😉