Wat is het leven intens. Soms intens genieten en soms intens balen. Ik heb mogen leren dat we als vrouwen en juist ook als mama’s allemaal verschillend zijn. In deze hectische tijd van je leven is het enorm kostbaar om te omarmen wie je bent, om te dromen over wat je nog wilt bereiken en om te zoeken naar dingen die je ontspanning en energie geven. Mama zijn is prachtig, maar laat niemand jouw ‘normaal’ als mama beslissen. Weet zelf wie je bent en wat je wilt in het leven. Dan ben je ook de beste mama!

Ik bied coaching in verschillende vormen. Natuurlijk passen we het coach-traject zo aan dat het, het beste bij jou past. Ik bied specifieke coaching voor vrouwen, maar ook een stukje loopbaancoaching die zowel individueel kan als voor een team.

in deze ‘covid’ tijd – bied ik ook online coaching sessies aan. Voel je niet beperkt door wat er allemaal speelt, samen bedenken we een plan!


Ik heb mij lief

Wil jij mama zijn zoals het past bij jou en niet zoals je denkt dat het hoort of zoals je ziet om je heen en op social media? Wil je weer vol energie en passie leven en genieten van alles dat het leven je geeft. Dan is het zo belangrijk dat je jezelf leert omarmen en leert liefhebben. Alleen dan kan je het beste uit jezelf halen. En deze investering in jezelf doe je net zo goed voor de mensen om je heen. Weet wie je bent, wat je kan en wat jouw roeping is en snoei, groei en bloei. In deze vorm van coaching gaan we aan de slag om jou de vrouw en mama te laten zijn, hoe God het voor ogen heeft.


In dit traject gaan we vooral samen aan de slag met het ontdekken wie jij bent qua persoonlijkheid en wat je motiverende omstandigheden zijn, we gaan opzoek naar je energievreters en energiegevers, waar je passies en talenten liggen. We gaan samen dromen over je ideale leven en hier concrete doelen uithalen. Dit alles zodat jij zult weten wie je bent, hoe je meer en meer kan wandelen in je roeping, hoe je meer energie krijgt en dat je leert hoe je de dromen van jouw ideale leven kunt omzetten in concrete doelen die je gemakkelijk kan toepassen in je dagelijks leven.


Dit doen we doormiddel van coachingsgesprekken, praktische oefeningen en het werken met een werkboek.

in deze gekke tijd, kunnen de sessies online plaatsvinden. Voor meer info of om je aan te melden: mail naar info@liefsbarbara.nl
Total Balance traject

Total balance is een prachtige (christelijke) coach-methode ontworpen door Carianne Ros. We gaan samen deze methode door. We maken een reis door het verleden, heden en de toekomst. Ben jij opzoek naar verdieping in je leven, meer balans of een herstelde/nieuwe focus? Via verschillende creatieve oefeningen, testen en mooie gesprekken ontdek je wie je was, wie je bent en waar je naar toe wilt. Weet wie je bent, bepaal je koers en kom tot je bestemming.

Als extra kan je ervoor kiezen om zang of songwriting toe te voegen aan je coach-traject.In deze gekke tijd, kunnen de coaching-sessies ook online plaatsvinden. Voor meer info of om je aan te melden, mail naar info@liefsbarbara.nlLoop en droom

Ben jij een vrouw en een echte dromer, maar vind je het moeilijk om je dromen om te zetten in concrete plannen? Misschien ligt al je focus bij je werk of je gezin, maar verlang je er ook naar om aan de slag te gaan met je eigen passies, maar weet je niet hoe? Als je kiest voor deze vorm van coaching gaan we lekker naar buiten, wandelen in de natuur en samen dromen, ontdekken, sparren en delen. Ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen en werk in vier sessies, naar een concreet stappenplan toe waarmee je aan de slag kan.


De wandelsessie duren ongeveer 50 minuten. Voor thuis krijg je een werkboek mee om zelf mee aan de slag te gaan, om zo ook het meeste uit de gesprekken te halen. Na de laatste wandeling krijg je een concrete uitgewerkt doelen-formulier/stappenplan per mail, waar je zelf mee aan de slag kunt.