Hey Stoere mama!


Hou je van je gezin, maar ook van een eigen leven?

Wil jij helemaal top in je vel zitten en genieten van het leven?

Verlang jij naar een extra dosis energie?

Wil je meer en meer groeien en bloeien in jouw ‘unieke zijn’

Wil jij je leven zo inrichten dat je het beste voor jezelf en voor andere uit het leven kan halen?


Ik coach en help je graag! Want weet je, er is niemand zoals jij en er is niemand anders die jouw rol en roeping in dit leven kan vervullen dan JIJ. Ga het avontuur aan, leer jezelf kennen, bepaal je eigen ‘normaal’, groei en bloei en haal alles uit het leven. Jij bent niet gemaakt om alleen maar te overleven of om maar te doen wat er nou eenmaal van je verwacht wordt. Nee jij hebt een doel! En jij leeft op dit moment, op deze aarde met een speciale en persoonsgebonden roeping. En als je daarin gaat wandelen, merk je pas echt wat leven is!


Ik bied verschillende coachingstrajecten aan. Natuurlijk passen we het coach-traject zo aan dat het, het beste bij jou past. Wij als mama’s zijn allemaal verschillend en mijn verlangen voor jou is, dat je door de coaching heen mag ontdekken hoe God jouw unieke zijn en het moederschap verbindt. Zet je leven niet langer ‘on hold’, denk niet: ‘Mijn eigen ding, komt later wel’. NEE! Ga het avontuur aan en droom, luister naar je hart en ga. Want door het beste uit jezelf te halen – geef je ‘je beste jij’ aan jouw gezin! Ga stoere mama! GA!


In deze ‘covid’ tijd – bied ik ook online coachings-sessies en wandelsessies aan. Voel je niet beperkt door wat er allemaal speelt, samen bedenken we een plan!


Ik heb mij lief (coaching voor mama’s )

Hey fantastische mama! Wil jij graag alles uit het leven halen, zowel als vrouw en als mama? Verlang jij er naar om naast het gezin, ook bezig te zijn met de dingen die God voor jou heeft? Wil je jezelf beter leren kennen, aan de slag met je energie en (weer) luisteren naar je hartsverlangens? Dan is dit coachings-programma echt iets voor jou!


Total Balance

Total balance is een prachtige (christelijke) coachings-methode ontworpen door Carianne Ros. We gaan samen deze methode door. We maken een reis door het verleden, heden en de toekomst en gaan aan de slag met thema’s zoals: weten wie je bent, je koers bepalen en komen tot je bestemming. 


Loop en droom

Loop en droom, het coachings-programma waarin je, in een aantal gesprekken aan de slag gaat met de invulling van je dagelijkse leven. Misschien lukt het even niet om te dromen of wil je bepaalde aspecten van je dagelijkse leven anders invullen of er achter komen waarom bepaalde dingen toch zoveel energie kosten. Tijdens dit coachings-programma neem je het leven dat je nu leeft onder de loep en ga je aan de slag met het toepassen van jouw dromen in je dagelijkse leven. O, ja en dit doen we wandelend in de natuur 😉