Hey Stoere vrouw!

Wat heb ik een intens verlangen om je te helpen in het uitstappen en omarmen wie je bent. Het leven is intens, maar jij kan genieten in plaats van je zorgen maken! Daar ben ik van overtuigd. Er mogen nog veel meer vrouwen, net als jij, de stap nemen om in hun kracht te gaan staan. Om eventuele belemmeringen een plekje te geven of los te laten, om hernieuwde levenslust bij de kladde te grijpen en te leven in vertrouwen en met passie.


Coaching kan in veel verschillende vormen. Het is dan ook belangrijk dat je een coach en vormt uitkiest die goed bij jou past. Alleen dan haal je alles uit je investering.

De vormen die ik aanbied zijn:


Ik heb mij lief –> Een uitgebreid programma speciaal gemaakt voor de mama’s onder ons. Een programma waar vertrouwen op Hem centraal staat en je toewerkt naar een leven in vrijheid. Dit programma is zeer geschikt als je als mama meer in je kracht wilt gaan staan, gebeurtenissen vanuit het recente verleden een plekje wilt geven en je naar balans verlangt en weer wilt dromen, groeien, bloeien en (weer) wilt genieten van het leven. De coaching zal zijn doormiddel van het doorwerken van een werkboek en met elkaar in gesprek gaan.


Loop en droom –> (Het passie programma), een kort programma gericht op ‘leven met passie’. Een programma geschikt voor elke vrouw die haar passie en levenslust even kwijt is en meer uit het leven wilt halen. Het is ook een zeer geschikt programma als je, je afvraagt of de activiteiten/werk dat je doet, de juiste zijn. We werken vanuit een werkboek, met daarop aansluitend een gesprek in de vorm van een wandeling. Als afsluiting van het programma krijg je een concreet stappenplan die direct toepasbaar is op je huidige leven, zodat je vol passie en met energie weer verder kan. 


Total Balance –> Total Balance is een coach-programma op basis van pastorale coaching en uitermate geschikt als je belemmeringen vanuit het verleden ervaart en je deze graag een plekje wilt geven en je weer vooruit wilt kijken. Dit programma werkt met een werkboek en gesprekken. 


De stap voor coaching is een mooie maar niet altijd een gemakkelijke stap. Ik kan me voorstellen dat je graag eerst meer wilt weten of even kennis wilt maken om te kijken of er een klik is. Dit kan. Je kan je aanmelden voor een telefonische kennismaking en ik neem contact met je op!


Wil je eerst graag meer weten over de inhoud van de verschillende programma’s? Lees dan snel verder 😉


Ik heb mij lief

Hey fantastische vrouw!

Vrouw, wat doe je het goed! Weet je dat? Geloof je dat ook? Kan jij zeggen: ‘Ik heb mij lief’?


Jezelf lief hebben draait om meer dan je identiteit. Het gaat om geloven in de ‘eigenheid’ waarmee God jou gemaakt heeft, deze omarmen en in die eigenheid wandelen. Door de kids dreigen we onszelf een beetje te vergeten. Onbewust settelen we voor een middelmatig leven. We leggen de lat hoog en onze energie is laag. We denken regelmatig in zorgen en vergeten te lachen.


Dit kan anders. Gods verlangen voor jou is dat je een buitengewoon, vreugdevol, te gek leven leidt. Dat je omarmt welke eigenaardigheden Hij jou gegeven heeft en dat je mag vertrouwen op Zijn fluisteringen in je hart.


Hoe kan jij de stap zetten – naar leven in Zijn eigenheid voor jou? Wat is daarvoor nodig? Gebeurtenissen een plekje geven, loslaten, vertrouwen op Hem, weer dromen, je hormonen in balans krijgen, je levensstijl aanpassen, je tijdsindeling veranderen, jezelf beter leren kennen? Wat de redenen ook zijn, neem de stap en ga ervoor!Loop en droom

Vrouw! Heb jij een beetje peper in je passie nodig? Het klinkt misschien een beetje gek, maar vaak willen we wel: ‘leven met passie’, maar mist de peper –> de energie, de kunde of gewoon de juiste aanpassingen en stappen.


Leven met passie, is meer dan genieten van je leven. Leven met passie draait om zingeving. Genieten van het leven willen we allemaal. Maar soms vergeten we dat dit iets actiefs is. Passief zitten we te wachten tot het leven ‘leuker’ wordt. Of we verschuilen ons achter gebeurtenissen en omstandigheden en geven dat als reden om niet te kunnen leven met passie. Gelukkig draait een leven met passie, om meer dan alleen leuk of geluk. En kan je ook leven met passie, als de omstandigheden alles behalve ‘leuk; zijn.


Om te leven met passie zijn een aantal dingen van belang: je energietank, het kennen van je zijn en kunnen, werken met je gaven/talenten, bewust zijn van je waarden, verlangens en dromen èn op een juiste manier je tijd indelen.


Deze stappen (en meer) ga jij zetten (letterlijk) tijdens dit coachings-programma.


Total Balance

Lieve vrouw,

Zijn er dingen (gebeurt) waardoor jij de balans volledig kwijt bent? Ben je opzoek naar pastorale hulp en wil je graag een proces aangaan van vertrouwen, loslaten en vergeven – om uiteindelijk weer in je kracht te gaan staan en weer te dromen en ten volle te leven. Totaal in balans: lichaam, geest, ziel en verstand?


De puzzelstukken van bouwleven hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent. Hoe pijnlijk en verdrietig ze ook kunnen zijn, als je ze in Gods handen legt, dan zullen ze je juist laten zien wat jouw eigenlijke kracht is!


Verlang jij erna om te leven in balans? En wil je via pastorale coaching hier stappen in zetten? Dan is dit coachings programma voor jou!