@liefsbarbara

Gevat geschreven

Gevat voor jou – column, blog en artikel

Beheer jij een platvorm waar de columns, blogs en artikelen geschreven zijn met creativiteit, diepgang, humor, passie en kennis? Zoek je iemand die zich in bepaalde onderwerpen bijt en het onderwerp tot leven brengt op papier? Dan schrijf ik graag voor jou.

Mijn schrijf-specialisaties: zingeving, mentale gezondheid, opvoeding, zelfontwikkeling, levenskunst, moederschap en vrouwenzaken.

Neem vrijblijvend contact op.


Samengevat en vormgegeven

Kan jouw cursusmateriaal wel wat stijl gebruiken? Wil je het kringmateriaal mooi vorm geven? Zou je willen dat jouw trainingsmaterie er creatiever en professioneler uitziet? Ik help je.

Al jaren maak ik zelf materiaal en methodes en heb ik geleerd hoe ik dit mooi kan vormgeven. Zo is niet alleen de inhoud goed, maar zal ook de vormgeving de klant aanspreken.

Laten we samen jouw product nog mooier maken. We kijken naar de doelgroep, de materie en wat jij wilt uitstralen. Dit brengen we samen tot een mooi geheel.

Benieuwd naar wat ik maak?

Interesse? Maak een afspraak via de knop.


Creatief geschreven

Gewone woorden die mooie zinnen vormen. Echte verhalen. Passie op papier. Creatief geschreven spinsels. En nog meer vind je onder de knop.