@liefsbarbara

Oefening baart kunst – vocal trainingen

Vocal training

Investeer in een vocal training en leer je stem (nog) beter te gebruiken. Onderbouw je unieke geluid met stemtechniek en ontvang bruikbare en eenvoudige tips en tricks om nog meer uit je stem te halen.

Welke trainingen zijn er?

  • Basic: Investeer twee avonden en ga naar huis met basis tips en tricks die je zullen helpen om je stem op de juiste manier te gebruiken. Vragen zoals: hoe voorkom ik dat ik schor ben als ik veel gezongen heb? Wat is het verschil tussen dikke en dunne stembanden en hoe gebruik ik ze? Welke ademtechnieken gaan mij helpen om minder snel buiten adem te zijn als ik zing? Hoe voorkom ik dat ik volume mis als ik hoger wil zingen? Hoe kan ik beter kleuren met andere stemmen? En meer komen tijdens deze training aan bod. Twijfel niet langer en meld je aan!*
  • Advanced: Zing je al een tijdje en wil je nog meer uit je stem halen maar heb je geen zin in maanden zangles? Dan is deze training voor jou. In vijf avonden leer je om verschillende zangtechnieken toe te passen op jouw stem. Daar waar de basic je veel leert, moet je bij de Advanced training echt aan de bak. Doormiddel van oefenmateriaal ga je thuis aan de slag om de technieken echt eigen te maken. Je gaat aan de slag met onderanderen: het schakelen tussen je dikke en dunne stembanden, stembereik, klankkleur, lax vox en stemconditie. Zie ik jou bij de training?*
  • Wil je een training op maat, op locatie voor een vocalgroep, koor of worshipteam? Dat kan. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

*Alle trainingen worden in Hattemerbroek gegeven. Per training is er plaats voor 4 tot 6 personen. Voor data, prijzen en aanmelden: druk op de knop


Geen stem – Wat zeg je?

Werk jij in het onderwijs en ben jij snel je stem kwijt? Na jaren voor de klas gestaan te hebben, weet ik hoeveel docenten snel last van de stem krijgen na een dag werken. Ben jij je bewust van je stemgebruik? Kan jij je stem verheffen zonder te schreeuwen en je stembanden onder spanning te zetten? Wat is het effect van jouw stem op een groep en hoe draag je de klas met je stem zonder dat je hees wordt of je stem verliest.

Vanaf januari 2025 kan je mij boeken als stemcoach voor een training bij jou op school. Denk aan een studiedag of een teambuildings-moment waarin een deel van de dag in het teken staat van jouw stem.

Bij interesse meld je aan voor een vrijblijvende offerte.


Plankenkoorts

Ga in je kracht staan op het podium. Wees zeker van wie je bent en wat je doet!

Heb jij binnenkort een auditie of een belangrijk optreden? Dit kan solo zijn of met een theatergroep of koor en wil je dat iemand van buitenaf een keertje komt kijken en tips en tools geeft zodat je nog meer uit je performance kan halen? Ik kom graag langs en zet al mijn kennis, opleidingen en jaren podium-ervaringen in om jullie performance tot een hoger niveau te tillen.

Interesse? Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden.