@liefsbarbara

In de wachtkamer – coaching

Ik zit in de wachtkamer en nu?

Bevind jij je op een punt in je leven dat je even niet meer weet hoe je verder moet? Je wilt graag ander werk, maar waar moet je beginnen? Je hebt de afgelopen jaren moeilijkheden mee gemaakt en het voelt alsof je vast zit totdat je alles een plekje hebt gegeven. Je zit letterlijk in de wacht, want daar waar jij je behandeling wilt volgen is nog maanden geen plek….

Graag loop ik een tijdje met je mee. Letterlijk of figuurlijk. Je hoeft niet alleen in de wachtkamer te zitten. Ook al lijkt het een passieve plek, je kan actief wachten. Doormiddel van het luisteren naar jouw verhaal en het inzetten van mijn hart, opleidingen en ervaringen – ‘wacht’ ik graag met je samen.

Geen wachttijden, geen verplicht aantal sessie, geen vaste vorm. Maar coaching op een manier dat past bij jou. Wandelend, creatief, muzikaal of zittend aan de keukentafel – alles is goed.

Mijn specialisaties: pastorale coaching, vrouwen-zaken (hormonen, moederschap, miskraam), mentale gezondheid, en loopbaancoaching. Waar wacht je op?


Trainingen aan de keukentafel

Je herkent het ‘wachtkamer-gevoel’, maar persoonlijke coaching is niet de stap voor jou. Volg dan een training aan de keukentafel. In een groep van maximaal 6 deelnemers kan je verschillende trainingen volgen die jou helpen om ‘actief’ te wachten om vervolgens stappen uit die wachtkamer te kunnen zetten.

Welke keuktafel-trainingen zijn er? (september-november)

  • Van visie naar focus: Er staat een nieuw seizoen voor de deur en je wilt deze met duidelijke doelstellingen betreden. Je verlangt naar een duidelijke visie en aanpak om op die manier alles uit dit nieuwe seizoen te halen. Dan is deze training voor jou. Je gaat twee avonden/ochtenden aan de slag met jouw visie en doelen. Ontvang praktische tips en tools voor haalbare doelen en maak een plan van aanpak doormiddel van creatieve opdrachten. Jij gaat naar huis met een visionboard, doelen en een planning die past bij wie jij bent en je persoonlijke draagkracht.

Zelf aan de slag

Je bent een echte ‘do it yourselfer’ en je wilt graag zelf aan de slag. Dat kan. Druk op de knop en ontdek helpende oefeningen, boekentips en verhalen.