Muziek

Vocalist

Al jaren zing ik en sinds een aantal jaar is het een groot onderdeel van mijn werk geworden. Op het conservatorium had ik zowel klassiek als ‘gewone’ zangles en ben hierdoor breed opgeleid. Ik heb mogen zingen op verschillende podia, heb verschillende koren geleid en mocht verschillende albums inzingen. Binnen mooie bands (zoals BEAM) en de kleinkunst theatergroep: ‘Op en Top Vrouw’, heb ik me de afgelopen jaren mogen ontwikkelen. Graag deel ik dit me jou en je kan me dan ook voor verschillende dingen boeken.

Backing: Zowel binnen de opleiding als binnen het werk dat ik doe bij Op en Top vrouw, is samen zingen één van de leukste dingen die ik mag doen. Laat mij maar lekker koortjes studeren en zingen. Ik geniet hier enorm van. Ik kan gemakkelijk blenden, leer snel partijtjes en kan zowel hoog als laag zingen. Ook deins ik niet terug voor een lekker backing-dansje en heb ik veel podiumervaring. Wil jij weten of ik geschikt ben voor jouw project? Je kan al een kleine impressie van mijn stem krijgen door de geluidsopnames te beluisteren onder aan de pagina.

Aanbidding: Aanbidding is voor mij een creative vorm om dichtbij God te komen. Om Hem groot te maken en andere mensen te verbinden in Zijn aanwezigheid. Zoek je een ervaren worhsip-leader voor een dienst, bruiloft of andere gelegenheid? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen. Ik werk gemakkelijk samen met andere muzikanten, maar heb ook een eigen netwerk.

Studio: Naast, op het podium, kan je mij ook vinden in de studio. Ik heb al verschillende te gekke projecten mogen opnemen. Zowel als vocalist en als fluittist (denk hierbij aan tin whistles). Zoek jij iemand voor studio-werk? Misschien kan ik je helpen. Je kunt me inhuren als vocalist, muzikant of als spreekster. Binnen de theaterwereld heb ik veel ervaring met het overbrengen van teksten en kan ik dit ook inzetten binnen studiowerk.

Host: Sinds nog niet al te lange tijd heb ik ontdekt hoe gaaf ik het vind om te hosten op de ‘radio’/spotify. Met name het uitdenken van programma’s en podcasts en vervolgens de gesprekken, is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Investering:

Met alle liefde investeer ik mijn tijd en talenten in andere mensen of te gekke projecten. Welk tarief hier tegenover staat is afhankelijk van verschillende factoren. Voor meer informatie en een persoonlijke offerte kan je contact opnemen door op de knop te drukken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *