@liefsbarbara
Uncategorized

Training op maat

Liever een training op maat? Dat kan! De afgelopen jaren heb ik in verschillende onderwerpen gestudeerd of me verdiept. Onderwerpen rond om het ‘vrouw-zijn’, opvoeden en vrouwelijk leiderschap, maar ook onderwerpen over een gezonde levensstijl, hormonen en stress/burn out. Daarnaast ben ik geschoold aan het conservatorium en geef ik trainingen en workshops op gebied van zang, performance, bandcoaching en theater. Liever iets ‘Geestelijks’. Ik heb een passie voor God en vrouwen in hun kracht zetten om aan de slag te gaan met hun talenten en roeping.

Omdat een training op maat zo specifiek is, ga ik graag met je in gesprek. Je kan via het contactformulier je gegevens achter laten en bij ‘opmerkingen’ je verzoek indienen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs Barbara

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.