Muziek

Theater

Theatraal doen ligt in mijn ‘zijn’. Mijn fantasie is groot en wat ben ik gezegend dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken. Door de jaren heen heb ik mogen uitstappen en mezelf ontwikkeld tot een theater-liefhebber.

Mijn ervaring en kennis deel ik graag met jullie doormiddel van verschillende ‘trainingen’:

  • Performance-Coach: Heb jij een eigen theatergroep, band of een koor en zoek je iemand die ervaring heeft in het performen? Dan kom ik graag bij je langs. Ik kijk 1 of meerdere repetities mee en voorzie jullie van opbouwende feedback en praktische tools om het performen te versterken. Ook kunnen we na een repetitie kijken of het nuttig is dat ik een repetitie overneem en een training geef met verschillende oefeningen. Hierin bied ik maatwerk en kijk ik naar wat jullie als groep of band nodig hebben om het maximale uit jullie performance te halen. (Je kan hierbij denken aan praktische dingen zoals, uitspraak, verstaanbaarheid en zuiverheid. Maar ook aan dingen zoals uitstraling, posities en overdracht)
  • Artistiek leider: Wil je een ervaren iemand, die tijdens je project/productie meedenkt over de artistieke kant van je project/productie? Dan kom ik graag een paar sessies met je brainstormen. Samen kijken we wat jouw project/productie nodig heeft en hoe we dit kunnen bereiken. Ook bied ik praktische tools die jou en je productie verder helpen. Denk hierbij aan inzicht in wat voor spelers of vocalisten/muzikanten je nodig hebt, waar je aan moet denken met betrekking op inhoud, verhaal en de belevingswereld van het publiek en wat je als technische aspecten niet moet vergeten (denk hierbij aan lichtschema’s, geluidstechniek, ect.). Ook kan ik tijdens de repetitie-periode een keer komen kijken en eventueel nog tips en tools aanreiken.

Investering:

Met liefde investeer ik mijn tijd en talenten in jou/jullie. Wat daar tegenover staat is afhankelijk van een aantal factoren. Dit bespreek ik graag persoonlijk met je/jullie. Wil je graag een richtlijn, dan kan je een vrijblijvende offerte aanvragen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *