Muziek

Mijn lied

Voor jou:

Liedjes schrijven is een ambacht. Een ambacht waar je in kan groeien en waarin je mag ontdekken wat jou een sterke songwriter maakt. Na het afronden van de hoeveelheid lessen die jij kiest, weet je wie je bent als songwriter, heb je je muzikale kunnen (piano of vocaal) verbreed en versterkt en heb je vertrouwen ontwikkeld om jouw specifieke stijl van schrijven nog meer eigen te maken en hierin uit te stappen.

Persoonlijk:

Tijdens het afsturen aan het conservatorium, was compositie mijn minor. Wat vind ik het heerlijk om allerlei muzikale lijnen vanuit mijn hart op papier te zetten. Teksten schrijven is altijd een passie geweest. Maar het componeren en het teksten schrijven kwam samen bij ‘Op en Top Vrouw’. Hierin heb ik echt mijn eigen stijl van schrijven mogen ontdekken en de ruimte gekregen om hierin te ontwikkelen en uit te stappen.

Programma

Hoe het programma van de lessen eruit ziet is geheel aan jou. Of je nou aan het begin staat en je wilt ontdekken wat jouw specifieke stijl is. Of je nou wilt groeien in het pianospelen of zingen om je schrijven te kunnen verbreden. Of dat je graag wilt dat iemand met je mee kijkt naar de liedjes die je al in de kast hebt liggen. Jij bepaalt en ik beweeg met je mee. Dit kan doormiddel van gezamenlijke schrijfsessie of vocale/pianolessen. Of door juist te werken aan je theoretische basis. We kruipen samen achter de piano en ik ontwerp oefeningen en materiaal voor jou op maat.

Investering:

Het is ontzettend waardevol om te investeren in je gaven en talenten. De investering is het dan ook dubbel en dwars waard.

Losse les, 30 minuten: 27,50 euro

Losse les, 45 minuten: 40,- euro

In 1 betaling 5 lessen van 30 minuten*: 137,50 euro –> 125,-

In 1 betaling 5 lessen van 45 minuten*: 200,- euro –> 180,-

*De lessen dienen binnen een kwartaal (3 maanden vanaf de eerste les) volbracht te worden. Lukt dit niet, dan vervallen de niet afgenomen lessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *