Coaching

Ik heb mij lief

Hey stoere vrouw!

Wat tof dat je verder kijkt bij dit speciale coachingstraject voor vrouwen en mama’s.

Aan het eind van dit programma weet je hoe je kan leven zonder zorgen, heb je bagage die je ervan weerhoudt om verder te komen losgelaten, heb je vernieuwde energie gevonden, weet je wie je bent en weet je hoe jij het meest in jouw kracht staat als vrouw en als mama. Je leven is weer in balans en je kan jouw gevoeligheid inzetten als kracht en talent.


Uit eigen ervaring weet ik hoe zwaar het moederschap kan zijn. Het is een enorme verrijking, maar ook een intense verandering. Niet alleen het moederschap, maar überhaupt het vrouw-zijn. Wij zijn experts in onze lat hoog leggen en onszelf vergelijken. Heel lang heb ik me niet een goede moeder gevoelt. Puur omdat ik wilde zijn zoals anderen. Het beeld dat ik van het ‘vrouw-zijn’ en moederschap had, was totaal niet het beeld wat bij mij persoonlijk paste. Pas toen ik mezelf beter leerde kennen, kon ik steeds meer en meer in mijn kracht gaan staan als moeder en vrouw. Jezelf zijn – daar komt kracht vanuit.


In dit coachings-programma gaan we in vier stappen opzoek naar hoe jij in je kracht kan gaan staan als vrouw en als moeder. We gaan bezig met jouw vertrouwen in God stellen, moeilijke dingen een plekje geven en kijken naar de voerafdrukken in jouw leven en die jij doorgeeft. We nemen jouw verbindingen onder de loep. Je relatie met God, met jezelf en met de mensen om je heen. We gaan bezig met het vernieuwen van je denken, levensstijl, perspectief en tijdsindeling. Tot slot kijken we waar en hoe jij vrucht kan dragen.


Wil je hiermee aan de slag? Of wil je meer weten? Neem contact met mij op via het contactformulier, via Instagram @liefsbarbara of door een mailtje te sturen naar info@liefsbarbara.nl


De coachingstrajecten starten eind augustus. Ik heb maximaal 7 plekken per week.

Ben je benieuwd naar de methode, vraag dan een gratis inkijkexemplaar aan door een mailtje te sturen naar info@liefsbarbara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *