Uncategorized

Ik heb mij lief – new born

Hey stoere mama!

Wat tof dat je verder kijkt bij dit nieuwe en te gekke coachingstraject. Dit coachingstraject is ontstaan vanuit enorm hartsverlangen om verse mama’s een goede start mee te geven. Want wat had ik graag een aantal van de dingen die ik met je ga behandelen – zelf willen weten toen ik voor het eerst mama mocht worden. Hoe pittig deze tijd ook voor mij was, God heeft me er doorheen gesleept en mensen op mijn pad gebracht die me hebben geholpen. En dat doe ik ook graag voor jou!

Dit coachingstraject heeft dezelfde basisstappen als het ‘Ik heb mij Lief’ coachingstraject:

Stap 1: Vertrouwen: Op God vertrouwen

Stap 2: Verbinding: Van jezelf leren houden

Stap 3: Vernieuwing: Van het leven genieten

Stap 4: Vrucht dragen: Vrucht dragen en in Vrijheid leven.

We behandelen deels hetzelfde, maar ook zijn er bij elke stap speciale ‘new born’ onderdelen toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wat is de impact van een lastige bevalling en hoe kan je dit een plekje geven?
  • Wat doet een nieuwe baby met de balans binnen het bestaande gezin en hoe ga je hiermee om?
  • Hoe krijg je, je hormonen weer in balans na een bevalling?
  • Hoe maak je tijd voor God en jezelf in een fase waarin alles draait om het zorgen voor iemand anders?
  • Wat is jouw kracht als mama?
  • Hoe zorg je ervoor dat jij en je partner verbonden blijven in deze hectische tijd?
  • Hoe wil je dat je leven eruit ziet als je straks weer gaat werken? Wil je dat graag? Zit je op de juiste plek qua werk? (Tijd kan je maar 1 keer uitgeven – hoe geef jij je tijd uit?)
  • Wat zijn de dingen buiten het gezin die je blij maken? Neem je hier tijd voor? Waar droom je nog van? Hoe ga je dit bereiken?

Ik heb ontzettend veel zin om je te helpen in deze bijzondere tijd. Mocht je al een poosje geleden bevallen zijn – maar deze vragen je toch aanspreken? Meld je dan ook aan voor dit coachingstraject. Ik ben zelf pas twee jaar na mijn eerste kindje aan de slag gegaan met deze onderwerpen. Je bent niet te laat!

Wil je, je aanmelden of wil je meer informatie? Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Stuur een berichtje via de contact pagina en ik bel jou. Zo kunnen we samen sparren over wat jou verder kan helpen. Je kan me ook een bericht sturen via Instagram: liefsbarbara

*Ik heb maximaal 7 plekken per week voor coachingsgesprekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *