Coaching

Werk en droom

Je werk…. de meeste mensen werken een groot deel van hun leven. Dit heeft invloed op alle aspecten van je leven. Als je niet helemaal op de juiste plek zit, is het lastig om goed en ontspannen te kunnen functioneren. Dit zorgt voor veel klachten en frustratie. Vandaag de dag zie je steeds meer mensen die thuis komen te zitten doordat ze op het werk niet goed kunnen functioneren.

We zijn allemaal geboren met een natuurlijke begaafdheid. Dit zijn de talenten en de dingen die ons van nature goed liggen en waar we plezier in hebben om te doen. Daarnaast hebben we allemaal een uniek persoonlijkheidsprofiel. Hierin ligt een groot deel van ons karakter en ons functioneren. Te veel mensen hebben geen idee wat deze twee dingen voor hun persoonlijk inhoud, met als gevolg dat ze op een plek werken waar ze draaien op aangeleerd gedrag ipv hun natuurlijk begaafdheid en persoonlijkheidsprofiel. Dit heeft grote consequenties voor zowel de werknemer als het bedrijf. Mensen komen niet volledig tot hun recht, dit frustreert en kan kan voor beide partijen grote gevolgen hebben.

Er zijn door de jaren heen veel onderzoeken geweest hoe we dit probleem kunnen aanpakken. Ook ik heb me hierin verdiept en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om te weten wie je bent, op wat voor plek je goed kan functioneren en welke talenten je hebt en hoe je deze kan inzetten. Door deze dingen te (her)ontdekken, haal je zoveel meer uit jezelf en daarmee ook uit je werk. Zo wordt dat wat je energie kost in iets omgezet wat je energie geeft.

Ik heb me de afgelopen tijd verdiept in de natuurlijke begaafdheid van de mens, persoonlijkheidsprofielen en verschillende testen en dit samengevoegd in een waardevol loopbaancoaching-traject.

Deze vorm van loopbaancoaching kan op verschillende manier ingezet worden.

  • Je kunt als werkgever mij inschakelen om dit traject met een werknemer af te nemen. Ik kom dan bij jullie op locatie en bepaal tijdens het eerste gesprek hoeveel gesprekken er nodig zullen zijn met de werknemer. (Dit varieert tussen de 2-4 gesprekken).
  • Je kunt er als bedrijf voor kiezen om een teamtraining aan te vragen. Binnen deze teamtraining gaan we als team opzoek naar ieders kwaliteiten, motiverende omstandigheden en communicatiestijl. Dit doen we doormiddel van verschillende oefeningen en het afnemen van de DISC test.
  • Misschien spreekt dit traject je wel als individu aan en dat kan natuurlijk ook. Je kan dan bij mij komen voor een stukje loopbaancoaching. (De kosten hiervoor zijn hetzelfde als de andere coachingstrajecten)

Wilt u als werkgever meer informatie over het coachings-traject, heeft u specifieke wensen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar: info@liefsbarbara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *