Coaching

Loop en Droom

Welkom bij het Loop en Droom coachings-programma. Een programma waarin we jou, je werk/bezigheden en je dromen gaan herontdekken.

Soms raakt ons leven in de sleur en denken we: ‘is dit het nou’. Ons leven raakt uit balans en we gaan (deels) in de overlevingsstand.


In dit programma gaan we in 5 sessies opzoek naar wie jij bent (jouw unieke persoonlijkheid) en je motiverende omstandigheden. We kijken naar jouw ‘natuurlijke begaafdheid’ en zetten dit om in een motivatieplan. We doen een uitgebreide energie analyse en kijken vervolgens hoe we met al deze informatie meer balans, energie en voldoening in je leven kunnen creëren.


Als vrouw en als mama herken ik hoe je de lat hoog kan leggen en je vaak laag in je energie zit. De balans is regelmatig ver te zoeken en uit gewoonte blijven we dingen doen waarvan we ons niet eens meer afvragen of we dit nog wel willen.


Jezelf kennen en de vrouw omarmen zoals God het bedacht heeft, opent de deur naar meer energie en balans. Het helpt je om goede keuzes te maken en je dagen zo in te delen dat het je energie oplevert ipv dat de dag je energie kost. Het helpt je om te leven in vrijheid en om te wandelen in Zijn bestemming voor jou leven. Dit traject bestaat uit gesprekken, werken vanuit een werkboek en wandelen.


Is het voor jou tijd om te gaan lopen en dromen? Meld je dan aan voor dit coachings-programma of een gratis vrijblijvende intake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *