Coaching

Total Balance

Binnenkort meer informatie

De gehele mens is belangrijk, waarbij we op zoek gaan naar balans in geest, ziel en lichaam.

Voor jou:

Wil jij ook een leven leiden in balans? Dat kan! Als we leven in balans komen we volledig tot ons recht. Dan heeft het verleden geen grip meer op ons en kunnen we met een open blik de toekomst bekijken. In dit coachings-traject staat centraal dat jij in een holistische (geest, ziel en lichaam) balans zal leven. Je mag leren loslaten en vergeven. Je mag jezelf beter leren kennen en opzoek gaan naar wat jou motiveert. Je mag weer leren dromen en plannen maken om te groeien en bloeien. Dit alles met hernieuwde energie en balans.

Persoonlijk:

Mijn persoonlijke kennismaking met coaching, was via Total Balance. Het is een prachtige, uitgebreide methode, geschreven door Carianne Ros, waarin ik veel geleerd heb. Ik heb de opleiding gedaan tot Total Balance coach en vanuit deze opgedane kennis en een stukje levenservaring zijn de andere twee coachings-trajecten ontstaan. Ik kan je dan ook echt dit traject aanbevelen dat als jij verlangt naar een combinatie tussen therapie en coaching, op basis van pastoraat.

Het programma:

De Total Balance methode is een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat. De therapie is enerzijds bedoeld om het verleden (wie was ik?) een goede plek te kunnen geven en anderzijds om te ervan te kunnen leren voor de toekomst. De coaching is voor het heden (wie ben ik?) en de toekomst (wie word ik). Alle drie de onderdelen zijn op basis van pastoraat, waarbij Jezus en het gebed een belangrijke rol innemen in de zoektocht om die persoon te worden zoals God jou bedoeld heeft. Het coachings-traject krijgt vorm doormiddel van het werken uit een werkboek en gesprekken.

Investering:

Coaching vraagt een investering. Een investering van geld en tijd. Je zult zien dat het de investering meer dan waard is! Want jij bent het meer dan waard om in te investeren!

Intake: 75,- euro –> 50,- euro

Per coachings-sessie: 75,- euro – duur 55 minuten

Eenmalige kosten voor het werkboek: 12,50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *